Sos de pui și vin roșu
Sosul de pui și vin roșu necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 229 calorii. 626 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, usturoi, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mulți oameni au plăcut cu adevărat această băutură. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Pui în sos de vin, și Pui cu sos de vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti usturoiul in ulei pana cand este fraged.
Puneți puiul în tigaie și gătiți aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Scurgeți uleiul din tigaie.
Presărați puiul cu boia de ardei și 1 cană de zahăr brun.
Se toarnă vin roșu în jurul puiului. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 până la 20 de minute; ungeți ușor puiul cu sos de vin în timp ce gătiți. Condimentează după gust cu sare și piper.