Sos de pui și vin roșu

Sos de pui și vin roșu
Sosul de pui și vin roșu necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 229 calorii. 626 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, usturoi, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mulți oameni au plăcut cu adevărat această băutură. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Pui în sos de vin, și Pui cu sos de vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti usturoiul in ulei pana cand este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți puiul în tigaie și gătiți aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați puiul cu boia de ardei și 1 cană de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Se toarnă vin roșu în jurul puiului. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 până la 20 de minute; ungeți ușor puiul cu sos de vin în timp ce gătiți. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinVin
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista