Sos de prune BBQ
Sosul de prune BBQ este un fără gluten și vegan sos. O porție conține 616 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 3,93 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de prune, roșii, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, și Sos De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosesc un blender stick pentru a-l purifica chiar în oală, dar transferați într-un blender tradițional sau robot de bucătărie dacă nu aveți un blender stick.Din cauza acidului (roșii și oțet), acesta ar trebui să se păstreze 4-6 luni la frigider, dar îl puteți congela dacă doriți să dureze mai mult. Ai putea face întotdeauna și conserve tradiționale pentru a o păstra, dar mă cunoști, asta e prea multă muncă! Reveniți și vedeți ce decid să fac folosind acest mic sos picant.Sos de prune BBQ
Dă 3 căni 1 lingură ulei de măsline extravirgin1 ceapă mare, tăiată cubulețe, aproximativ 1 1/2 căni 1 1/4 lire prune, fără sâmburi și tocate1 roșie mare, curățată, însămânțată și tăiată cubulețe, aproximativ 1 cană 2 linguri oțet balsamic1 lingură molase1 lingură zahăr brun2 linguri ketchup1 / 2 linguriță sare
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu și adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie usor, aproximativ 3 minute.
Adăugați ingredientele rămase, aduceți la fierbere și fierbeți, neacoperit, timp de aproximativ o oră. Puree folosind un blender stick și se toarnă într-un recipient acoperit pentru a se păstra la frigider până la 4 luni. Variație: dacă doriți o aromă pură de prune, săriți roșia și ketchup-ul și adăugați puțin muștar și puțin ghimbir.