Pansamentul cu pâine de porumb este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, salvie măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Pâine De Porumb, Sos De Pâine De Porumb, și Sos De Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte de a face umplutura, coaceți pâinea de porumb: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. topiți 2 linguri scurtarea într-o tigaie din fontă de 9 inci la foc mediu. Între timp, combinați făina de porumb, făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare de amestecare. Într-un castron separat, amestecați laptele de unt, laptele și oul până când sunt combinate. Încorporați încet ingredientele umede în uscat, amestecând până când sunt combinate. Topiți restul de 1/4 cană de scurtare în cuptorul cu microunde și adăugați la aluat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se toarnă aluatul în tigaia fierbinte, netezind suprafața cu o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați pâinea de porumb să se răcească în tigaie, apoi tăiați-o în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întindeți pâinea de porumb și cuburile de pâine franceză pe 2 foi de copt și lăsați să se usuce la temperatura camerei, neacoperite, până când sunt complet crocante, aproximativ 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Transferați într-un castron mare și aruncați pentru a le amesteca puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Adăugați țelina, morcovii și ceapa și gătiți până când ceapa este aproape translucidă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și adăugați rozmarinul, cimbrul, salvia și turmericul. Treceți treptat amestecul de bulion în castron cu pâinea, aruncând ușor. Gustați în timp ce mergeți și adăugați sare cu atenție. Dacă amestecul nu este suficient de umed, adăugați un pic mai mult bulion de pui. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Turmeric
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.