Sos De Mere-Coacere De Cartofi Dulci
Sos de mere-coacerea cartofilor dulci este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 198 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, zahăr brun, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes de cartofi dulci și sos de mere, Plăcintă de păstor cu cartofi dulci de curcan și înghețată de Cran-mere, și Caserola de cartofi dulci cu aragaz lent (cu mere și nuci pecan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 30 până la 35 de minute sau până se înmoaie; scurgere.
Îndepărtați pielea; tăiați fiecare cartof dulce pe lungime în jumătate.
Se încălzește cuptorul la 37
Așezați cartofii dulci, tăiați părțile în sus, într-o caserolă de 2 litri sau într-un vas de copt pătrat, de 8x8x2 inci.
Întindeți sosul de mere peste cartofii dulci.
Se amestecă zahărul brun, nucile și scorțișoara; se presară peste mere. Punct cu unt. Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.