Sosul de grătar de căpșuni este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest sos are 89 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână gem de căpșuni, sare, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos De Grătar Cu Căpșuni Fasole La Cuptor, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați căpșunile, gemul de căpșuni, ketchup-ul, ceapa verde, mierea, sosul de soia, sucul de lămâie, sosul fierbinte, ardeiul roșu zdrobit, fumul lichid și sarea într-un blender sau robot de bucătărie; se amestecă până se omogenizează.
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Leese-Fitch Zinfandel cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.