Sos De Foc Bourbon Cu Miere

Sos De Foc Bourbon Cu Miere
Sosul de foc bourbon cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 14. O porție conține 294 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un primar și vegetarian dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 42 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bourbon premium, miere, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Pui Sudic Prăjit La Cuptor Cu Sos Bourbon Cu Miere Dulce, Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, și Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, călește ceapa și usturoiul timp de 10 până la 15 minute, sau până când ceapa este caramelizată. Reduceți căldura la minim și turnați aproximativ 1 cană de bourbon pentru a deglaza tigaia. Întoarceți cratița la foc mediu, adăugați bourbonul rămas și aduceți la fierbere lentă timp de 5 până la 10 minute, permițând alcoolului să se gătească din bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați mierea, sosul picant, sosul de ardei iute, pasta de roșii, sucul de roșii-legume și piperul negru măcinat și amestecați bine. Aduceți acest amestec la fierbere lentă, rulantă, timp de aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sos FierbinteSos Fierbinte
Suc De LegumeSuc De Legume
Sos PicantSos Picant
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
MiereMiere
3
Se ia de pe foc, se acoperă și se răcește la frigider.
4
Marinează-ți carnea într-un castron mare separat, neporos, timp de 3 până la 4 ore, turnând sos peste carne. Se fierbe sosul rămas timp de 10 minute și se servește cu carne, dacă se dorește. Aruncați orice marinadă în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista