Sos de dovleac afumat cu paste și verdeață

Sos de dovleac afumat cu paste și verdeață
Sosul de dovleac afumat cu Pastan și verdeață este un fără gluten și vegan sos. O porție conține 637 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 26506 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, pudră de chili, drojdie nutrițională și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Încercați Sos De Paste De Dovleac, Sos De Paste Butternut-Squash, și Paste Cu Sos Vegan De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați caju într-un castron mic și acoperiți cu apă. Se înmoaie peste noapte sau cel puțin 3-4 ore, până când este moale și plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.Preîncălziți cuptorul la 218° și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. A se vedea nota despre pregătirea squash de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți dovleceii tocați pe foaie și stropiți cu ulei. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Subţire-Subţire-
4
Se presară cu sare. Prăjiți timp de 30-40 de minute, răsturnând o dată la jumătate prin coacere, până când dovlecelul este fraged cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se lasă să se răcească cel puțin 5 minute.
6
Adăugați caju înmuiat și scurs, apă, usturoi, drojdie nutritivă (dacă se utilizează), suc de lămâie, pudră de ceapă, boia de ardei, pudră de chili și 2 căni de dovlecei gătite într-un blender de mare viteză. Se amestecă la înălțime până se omogenizează. Acum adăugați sarea, fumul lichid și sosul fierbinte după gust și amestecați din nou.Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Dacă folosiți broccoli, varză sau alte legume, prăjiți-le sau sotati-le și pe acestea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
CajuCaju
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați pastele scurse înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se toarnă cantitatea dorită de sos și se amestecă pentru a se combina. Se amestecă legumele fierte, dacă se utilizează. Gatiti pe mediu pana se incalzeste si serviti imediat.Sosul rămas poate fi păstrat într-un recipient etanș până la 1 săptămână în frigider. Este grozav turnat și pe legume prăjite!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista