Sosul de desert cu lămâie este o rețetă fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap, cu 4 porții. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 233 de calorii . Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de unt, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Desertul cu strat de lămâie , Desertul de dovleac cu sos de rom și Amrakhand - Desertul pe bază de mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
În partea superioară a unui cazan, bateți ouăle și zahărul. Se amestecă untul, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Gatiti peste apa clocotita timp de 10-12 minute sau pana cand amestecul ajunge la 160° si este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal. Dați la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vodca, Preferata Ta
Cireșe Confiate Roșii Sau Verzi, Tăiate La Jumătate, Opțional