Sos De Cremă De Vodcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de cremă de vodcă. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, vodcă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Paste cu sos de cremă de vodcă, Gnocchi cu sos de cremă de vodcă, și Makeover Penne cu sos de cremă de vodcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, pasta de roșii și ardeiul roșu zdrobit și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile și vodca. Reveniți la foc și fierbeți până când alcoolul se gătește, aproximativ 7 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Pentru un sos neted, transferați sosul într-un borcan de blender și piure până se omogenizează.
Se toarnă înapoi în cratiță.
Adăugați smântână grea și gătiți la foc mediu până se încălzește, aproximativ 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare după gust. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider până la o săptămână sau la congelator până la 6 luni.