Sos De Cremă De Hrean

Sos De Cremă De Hrean
Sosul de cremă de hrean necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 26 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 10. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, smântână grea, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Sos De Hrean Cremă, Sos De Cremă De Hrean, și Sos De Cremă De Hrean.

Instrucțiuni

1
Se amestecă maioneza, hreanul și muștarul Dijon într-un castron până se combină uniform. Îndoiți frișca, apoi condimentați după gust cu zahăr, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista