Sos De Cremă De Ardei Roșu Prăjit
Nevoie de o sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de cremă de ardei roșu prăjit ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1657 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, brânză romano, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Înveliți ușor ardeii roșii cu ulei de măsline. Ardei la grătar sub broiler până când pielea este înnegrită, iar carnea s-a înmuiat ușor.
Puneți ardeii într-o pungă de hârtie sau o pungă de plastic resigilabilă pentru a se răci aproximativ 45 de minute.
Scoateți semințele și pielea de pe ardei (pielea ar trebui să se desprindă ușor de ardei acum).
Tăiați ardeii în bucăți mici.
Într-o tigaie, gătiți și amestecați usturoiul, busuiocul și ardeii roșii în 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Gatiti timp de 10 minute, astfel incat aromele sa se amestece.
Se pune amestecul în blender (atent este fierbinte), și piure la consistența dorită. Întoarceți piureul în tigaie și reîncălziți la fierbere. Se amestecă jumătate și jumătate și brânza Romano; gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Adăugați untul și amestecați până se topește. Condimentează cu sare și piper după gust. Se fierbe timp de 5 minute.