Sos De Cireșe-Afine Uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul uscat de cireșe-afine. Această rețetă face 14 porții cu 135 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vinul de port, coaja portocalie, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Afine Cu Cireșe Și Portocale Uscate, Compot de afine, șalotă și cireșe uscate, și Port Și Sos De Cireșe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati timp de 4 minute.
Adăugați zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin afine); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute sau până când apar afine.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja portocalie.
Combinați cireșele uscate și sucul de cireșe într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 10 minute.
Adăugați cireșele scurse în sosul de afine.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.