Sos De Ceapă Caramelizat
Sosul de ceapă caramelizat ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați baza de supă de pui, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chiftele cu sos de ciuperci de ceapă caramelizată, Curcan Cu Unt De Ierburi Și Sos Balsamic De Ceapă Caramelizată, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă).
Instrucțiuni
Ceapa Saut în ulei fierbinte într-un 3-qt. cratiță la foc mediu 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Așezați făina rumenită într-un castron; bateți treptat laptele până se omogenizează.
Adăugați amestecul de lapte în ceapă și gătiți la foc mediu, amestecând constant, 3 până la 5 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Bateți în baza de supă și piper până se amestecă.
Notă: Am testat cu o atingere superioară mai bună decât baza de pui Bouillon.