Sos de ceapă și cidru

Sos de ceapă și cidru
Sosul de ceapă și cidru ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 89 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți cidru de mere, vidalia, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Curcan glazurat cu arțar cu sos de ceapă-cidru, Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adauga ceapa. Gatiti 10 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
În timp ce ceapa gătește, aduceți cidrul și bulionul la fiert într-o cratiță medie; se fierbe 23 de minute sau până se reduce la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Combinați amidonul de porumb, apa și sarea; adăugați la amestecul redus de cidru, amestecând constant cu un tel. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa usor. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateNormal
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista