Sos de ceapă și cidru

Sosul de ceapă și cidru ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 89 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți cidru de mere, vidalia, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Curcan glazurat cu arțar cu sos de ceapă-cidru, Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adauga ceapa. Gatiti 10 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
În timp ce ceapa gătește, aduceți cidrul și bulionul la fiert într-o cratiță medie; se fierbe 23 de minute sau până se reduce la 1 cană.
Combinați amidonul de porumb, apa și sarea; adăugați la amestecul redus de cidru, amestecând constant cu un tel. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa usor. Se amestecă ceapa.