Sos de afine cu Port și scorțișoară
Sosul de afine cu Port și scorțișoară este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ruby port, zahăr, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sos De Afine Cu Port Și Scorțișoară, Sos de smochine și afine de Port, și Sos Port-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți portul ruby și bețișoarele de scorțișoară sparte pentru a fierbe într-o cratiță medie grea. Reduceți căldura la mediu și fierbeți amestecul timp de 5 minute.
Adăugați afine uscate în cratiță; se fierbe până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați afine proaspete, 3/4 cană de apă și zahăr; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când sosul de afine se îngroașă și are o culoare mai închisă și fructele de pădure se prăbușesc, amestecând des, aproximativ 20 de minute.
Transferați sosul în castron; rece. Aruncați bețișoarele de scorțișoară. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.