Sos de afine cu port și anason stelat

Sosul de afine cu port și anason stelat durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de afine, suc de portocale, jeleu de coacăze roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare sunt Sos De Afine Cu Anason Stelat Și Port, Sos de afine condimentat cu anason stelat cu Ruby Port, și Sos de afine cu anason stelat.
Instrucțiuni
Răsturnați afinele într-o cratiță, radeți-le în coaja de portocală, apoi strecurați-le în suc.
Adăugați jeleul de coacăze roșii, portul și anasonul stelat și aduceți încet la foc mic.
Gatiti usor la foc mic timp de aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand toate merisoarele au izbucnit si sosul se ingroasa si arata lucios. Vrei să ajungi cu o textură cochetă, mai degrabă decât una jammy, veți găsi afine proaspete îngroșa sosul mai ușor, în timp ce afine congelate va dura un pic mai mult.
Se amestecă zahărul și gustul. Chef Tony Tobin îi place sosul să aibă suficientă tartness pentru a vă face să vă sugeți obrajii, dar adăugați mai mult zahăr dacă preferați. Se răcește și apoi se pescuiește anasonul stelar. Sosul se va păstra la frigider într-un recipient acoperit timp de 1 săptămână sau 2 luni la congelator.
Pentru a servi, scoateți din frigider cu aproximativ o oră înainte de masă, astfel încât să revină la temperatura camerei, apoi lingurați într-un vas de servit.