Sos Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Chipotle. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, o parte din Praz, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC, Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, și Chiftele în sos Chipotle.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați chipotles și 2 căni de apă fierbinte.
Lăsați să stea până când chipotles sunt moi, 10 până la 15 minute.
Scoateți și aruncați tulpinile, semințele și venele de chili. De asemenea, aruncați apa de înmuiere.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați 1 linguriță de unt și ceapă. Se amestecă adesea la foc mare până când ceapa este moale, aproximativ 1 minut.
Adăugați chipotles și bulion de pui.
Răzuiți amestecul într-un blender. Rotiți până când este foarte neted. Reveniți la tigaie și amestecați la foc mare până la fierbere, aproximativ 3 minute, apoi adăugați sucul de lămâie și untul rămas.
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește untul. Condimentează după gust cu sare. Utilizați cald, cald sau la temperatura camerei.