Sos Bechamel De Bază

Sos Bechamel De Bază
Sosul bechamel de bază este un vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 598 calorii, 17g de proteine, și 44G de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 40 minute. 122 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Sos de bază alb sau B, B sos de camel, și Cum se face B sos de brânză/sos de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Odată topit, amestecați făina până se omogenizează. Continuați să amestecați în timp ce făina gătește până la o culoare ușoară, aurie, nisipoasă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Creșteți căldura la mediu-mare și bateți încet laptele până se îngroașă de roux. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până când făina s-a înmuiat și nu mai are un gust pietros, 10 până la 20 de minute, apoi condimentați cu sare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista