Sos Balsamic Cu Condimente

Sos Balsamic Cu Condimente
Sosul Balsamic Spice-Berry ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 38 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de oțet balsamic, zahăr brun, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Filet De Porc Cu Sos Balsamic De Fructe De Pădure, Pachete De Pui Savuroase Cu Sos Balsamic De Fructe De Padure, și Cotlete de miel la grătar și sparanghel cu sos Balsamic de fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând cu un tel; se adaugă la amestecul de fructe. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând constant. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista