Sorbet Riesling cu recoltare târzie cu fructe de pădure
Sorbetul Riesling cu recoltare târzie cu fructe de pădure este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 171 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, zahăr, riesling de recoltare târzie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tarta rustică de pere cu Riesling cu recoltă târzie, Linguine De Recoltare La Sfârșitul Verii, și Burtă de porc prăjită cu piersici și rucola cu recoltare târzie.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara sorbet, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă amestecul într-un castron; rece. Acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Cremă
Gheață
4
Pentru a pregăti fructe de pădure, combinați murele și ingredientele rămase; aruncați ușor. Acoperiți și răciți.