Sorbet dulce-dulce de ciocolată-cireșe cu compot proaspăt de cireșe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Sorbet dulce-dulce de ciocolată-cireșe cu compot proaspăt de cireșe. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 7. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de apă, gem de cireșe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, Sorbet proaspăt de portocale cu ciocolată dulce-amăruie, și Supă proaspătă de cireșe cu Sorbet de lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a prepara sorbet, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță grea, amestecând cu un tel. Adăugați treptat 2 căni de apă, amestecând cu un tel. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând bine cu un tel. Se răcește la temperatura camerei; acoperiți și răciți peste noapte.
Se amestecă amestecul de sorbet cu un tel.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Pentru a pregăti compot, combinați 1/4 cană de zahăr și cireșe; aruncați bine.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Serviți compot cu sorbet.