Sorbet De Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de mure. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 207 calorii. Dacă aveți la îndemână 1 1/2 kilograme de mure congelate neîndulcite, mure, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sorbet De Mure, Sorbet De Mure, și Sorbet De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe 1 minut.
Transferați siropul într-un castron mare. Se răcește până când siropul este rece, aproximativ 3 ore.
Lucrând în loturi, piure de mure cu sucuri și sirop rece în blender până se omogenizează. Se strecoară într-un alt castron mare; aruncați semințele. Se amestecă sucul de lămâie.
Procesați amestecul de fructe de pădure în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați sorbetul în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.)
Folosind o lingură mare, scoateți carnea din pepene verde, lăsând coaja intactă și formând castron (rezervați pepene galben pentru o altă utilizare sau serviți alături de sorbet, dacă doriți).
Scurgeți excesul de suc din vasul de pepene verde. Acoperiți și răciți vasul de pepene verde până la rece.
Scoateți sorbetul în castron de pepene verde.
Se ornează cu mure proaspete.