Sorbet de Mango și apă de trandafir
Mango și Sorbet de apă de trandafir necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție conține 595 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 5.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți vin, cuburi de gheață, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sorbet de apă de trandafir cu fistic tocat, Rubarbă prăjită cu apă de trandafir și Sorbet de căpșuni, și Apă De Trandafir + Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa și coaja de var la foc mediu. Se aduce la foc mic, amestecând. Reduceți căldura la minim și amestecați până când zahărul s-a dizolvat complet.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Puneți bucățile de mango congelate într-un robot de bucătărie cu gheața, vinul, apa de trandafir și siropul de var răcit. Procesați timp de 2 până la 3 minute până când gheața s-a descompus și sorbetul se îngroașă. Când ați terminat, sorbetul va avea o consistență slabă.
Transferați vasul procesorului alimentar la congelator pentru a întări complet sorbetul, aproximativ 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș acoperit. Utilizați în termen de 1 lună. Pentru a servi, lingurați în pahare de martini și garnisiți cu mentă.