Sorbet De Busuioc-Tei
Sorbetul de busuioc-Var este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 103 calorii. Dacă aveți frunze de busuioc, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 137 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Sorbet De Busuioc De Tei, Busuioc Thailandez, Nucă De Cocos Și Sorbet De Tei, și Sorbet De Busuioc De Cireș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți un sirop simplu aducând zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică; se lasă să fiarbă 1 minut; se ia de pe foc.
Combinați siropul, sucul de lămâie și busuiocul într-un blender; piure.
Se toarnă amestecul într-un recipient și se acoperă; a se păstra la congelator până la înghețarea completă, aproximativ 2 ore.
Rupeți amestecul congelat în bucăți și puneți-l în blender; amestecați până se omogenizează. Reveniți la recipient și acoperiți. A se păstra la congelator până este gata de servit.