Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Wasabi crocant cu var. Pentru $13.1 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1075 calorii, 103G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei de măsline, mazăre wasabi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Somon Wasabi Crocant Cu Var, Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, și Somon cu glazură de lime-Hoisin cu Slaw Bok Choy crocant.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.amestecați mazărea wasabi în procesor până la măcinat, dar cu câteva bucăți zdrobite grosier. Foaie de copt cu margini ușor de ulei. Aranjați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Mazăre Wasabi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați pește cu sare. Apăsați mazărea wasabi măcinată pe vârfurile fileurilor de somon pentru a adera, acoperind complet vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Mazăre Wasabi
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Presărați coaja de tei rasă peste somon; stropiți cu 1 lingură de ulei. Prăjiți somonul doar până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.