Somon umplut cu nuci și ierburi cu sos picant Tahini
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul umplut cu nuci și ierburi cu sos Tahini picant ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 380 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci, file de somon, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Abandon nesăbuit: somon umplut cu sos picant de maioneză, Burritos marocan cu sos de ierburi Tahini, și Ras El Hanout Shawarma de miel marinat cu sos Tahini de ardei roșu-nucă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Pregătiți fileurile de somon tăind partea extra subțire a burții. Utilizați pensete pentru a scoateorice oase. Se usucă și se presară jumătate din scorțișoară pepartea de carne a fiecărui File și se lasă deoparte pentru a face umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un robot de bucătărie, așezați nucile, usturoiul, coriandrul, pătrunjelul,sucul și coaja de lămâie, ardeii iute, boia, chimenul, scorțișoara,uleiul de măsline, sarea și piperul. Pulse de câteva ori până la toateingredientele sunt tocate. Nu supraprocesați-încercați să păstrați o textură ușor grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
Scorțișoară
Ardei Iute
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Nuci
Usturoi
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Așezați o piele de file cu fața în jos pe o suprafață de lucru și așezați suficientă umplutură picantă de nucă pentru a acoperi complet peștele. Acoperițicu cealaltă parte a pielii fileului în sus. Folosind sfoara de bucătărie, legați ușor peștele pentru a vă asigura că umplutura rămâne pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
4
Stropițiulei de măsline în vasul de copt și puneți în fileul pregătit,stropind puțin mai mult ulei deasupra. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți timp de aproximativ 20-25 de minute până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Serviți cu tabbouleh și sos picant tahini pe lateral pentru a stropi peste peștele gătit.