Somon sălbatic la grătar cu hamsii, capere și linte

Somon sălbatic la grătar cu hamsii, capere și linte
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul sălbatic la grătar cu hamsii, capere și linte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 298 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 59 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de lămâi, hamsii, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Sălbatic Cu Linte Și Rucola, Tortelloni cu hamsii și capere, și Hamsii albe cu curmale și capere.

Instrucțiuni

1
Pregătește mai întâi lintea. Puneți-le într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și adăugați usturoiul și salvia. Se fierbe ușor timp de 15-20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți, aruncați usturoiul și salvia, condimentați cu sare și piper. Se amestecă uleiul de măsline și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Strângeți sucul unei lămâi peste hamsii într-un castron, adăugați piper negru proaspăt măcinat și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Amestecați caperele cu pătrunjelul într-un alt bol. Puteți ajunge aici cu câteva ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți tigaia până când este foarte fierbinte. Condimentați somonul pe ambele părți, apoi căutați, cu pielea în jos (dacă tigaia este foarte fierbinte, pielea nu se va lipi, acest lucru este valabil și pentru grătar pe un grătar). Întoarceți peștele când vedeți că își schimbă culoarea la jumătate, apoi căutați cealaltă parte. Acest lucru va dura 2-3 minute pe fiecare parte pentru somonul rar, dar timpul de gătit poate varia dacă bucățile de pește sunt foarte groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a servi, reîncălziți lintea și puneți o lingură mare în centrul farfuriilor încălzite. Se acoperă cu somonul, cu pielea în sus, apoi se împrăștie hamsiile, caperele și pătrunjelul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Se servește cu lămâile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Revista