somon sălbatic ars cu sfeclă, portocală de sânge și salată de spanac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul sălbatic ars cu sfeclă, portocală de sânge și salată de spanac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 375 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de cocos presat la rece, portocale de sânge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Salată de sfeclă și portocale de sânge, Salată de portocale, sfeclă și fenicul, și Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Tăiați verdele de pe sfeclă, lăsând aproximativ un centimetru din tulpini încă atașate. Salvați verdele pentru altă dată. Spălați bine sfecla și puneți-le într-o tigaie cu un strat de apă de un inch pe fund. Acoperiți bine cu folie (dacă folia atinge sfecla, acoperiți mai întâi cu pergament, apoi cu folie.) Prăjiți aproximativ 50 de minute (sau mai mult pentru sfecla mai mare). Când sfecla este gata, îndepărtați cu grijă folia. Lăsați-le să se răcească, apoi curățați-le alunecând pielea cu degetele.
Tăiați-le în pene de inci.Feliați tulpina și capetele inferioare din portocalele de sânge. Așezați portocalele la un capăt și, urmând conturul fructului cu un cuțit foarte ascuțit, îndepărtați coaja și miezul alb. Lucrați de sus în jos, rotind fructele pe măsură ce mergeți. Apoi țineți fiecare portocală peste un castron și tăiați cu grijă între membrane și fructe pentru a elibera segmentele între ele. Strângeți orice suc rămas în membrana rămasă într-o cană de măsurare.
Adăugați orice suc din vasul cu segmente de portocale de sânge în cupa de măsurare. (Sau dacă sunteți presat de timp, feliați portocalele în runde.)
Combinați șalota tăiată cubulețe, sucul de lămâie, sucul de portocale din sânge (dacă nu ați rezervat suficient, puteți adăuga suc de portocale proaspăt stors obișnuit), miere și linguriță de sare într-un castron mic.
Bateți uleiul de măsline încet.
Adăugați piper negru și sare de mare suplimentară după gust.
Scoateți somonul din frigider cu 30 de minute înainte de gătit pentru a-l aduce la temperatura camerei. Condimentați somonul cu coaja, sarea de mare și piperul măcinat.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu timp de aproximativ 1 minut.
Adăugați uleiul în tigaie și lăsați să se încălzească timp de 1 minut, până când este foarte cald, dar nu fumează.
Așezați peștele în tigaie, asezonat cu fața în jos și gătiți 3 până la 4 minute, până se rumenesc ușor. Întoarceți peștele, coborâți focul la mediu-mic și gătiți încă câteva minute, până când este aproape gătit. Faceți tot posibilul să nu gătiți prea mult somonul. Când se termină, peștele va începe să se desprindă și să se separe puțin, iar centrul va fi ușor rar. Somonul va continua să gătească puțin mai mult în timp ce stă.
Așezați spanacul într-un castron și aruncați ușor cu puțin pansament.
Transferați pe un platou de servire.
Așezați somonul deasupra spanacului.
Așezați sfecla și portocalele de sânge în castron și aruncați ușor cu puțin pansament. Aranjați sfecla și portocalele de sânge în jurul perimetrului platoului.
Stropiți somonul cu pansament suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.