somon sălbatic ars cu sfeclă, portocală de sânge și salată de spanac

somon sălbatic ars cu sfeclă, portocală de sânge și salată de spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul sălbatic ars cu sfeclă, portocală de sânge și salată de spanac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 375 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de cocos presat la rece, portocale de sânge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Salată de sfeclă și portocale de sânge, Salată de portocale, sfeclă și fenicul, și Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Tăiați verdele de pe sfeclă, lăsând aproximativ un centimetru din tulpini încă atașate. Salvați verdele pentru altă dată. Spălați bine sfecla și puneți-le într-o tigaie cu un strat de apă de un inch pe fund. Acoperiți bine cu folie (dacă folia atinge sfecla, acoperiți mai întâi cu pergament, apoi cu folie.) Prăjiți aproximativ 50 de minute (sau mai mult pentru sfecla mai mare). Când sfecla este gata, îndepărtați cu grijă folia. Lăsați-le să se răcească, apoi curățați-le alunecând pielea cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Tăiați-le în pene de inci.Feliați tulpina și capetele inferioare din portocalele de sânge. Așezați portocalele la un capăt și, urmând conturul fructului cu un cuțit foarte ascuțit, îndepărtați coaja și miezul alb. Lucrați de sus în jos, rotind fructele pe măsură ce mergeți. Apoi țineți fiecare portocală peste un castron și tăiați cu grijă între membrane și fructe pentru a elibera segmentele între ele. Strângeți orice suc rămas în membrana rămasă într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați orice suc din vasul cu segmente de portocale de sânge în cupa de măsurare. (Sau dacă sunteți presat de timp, feliați portocalele în runde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați șalota tăiată cubulețe, sucul de lămâie, sucul de portocale din sânge (dacă nu ați rezervat suficient, puteți adăuga suc de portocale proaspăt stors obișnuit), miere și linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din SângeSuc De Portocale Din Sânge
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Bateți uleiul de măsline încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați piper negru și sare de mare suplimentară după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Scoateți somonul din frigider cu 30 de minute înainte de gătit pentru a-l aduce la temperatura camerei. Condimentați somonul cu coaja, sarea de mare și piperul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Încălziți o tigaie mare la foc mediu timp de aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați uleiul în tigaie și lăsați să se încălzească timp de 1 minut, până când este foarte cald, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Așezați peștele în tigaie, asezonat cu fața în jos și gătiți 3 până la 4 minute, până se rumenesc ușor. Întoarceți peștele, coborâți focul la mediu-mic și gătiți încă câteva minute, până când este aproape gătit. Faceți tot posibilul să nu gătiți prea mult somonul. Când se termină, peștele va începe să se desprindă și să se separe puțin, iar centrul va fi ușor rar. Somonul va continua să gătească puțin mai mult în timp ce stă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Așezați spanacul într-un castron și aruncați ușor cu puțin pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Transferați pe un platou de servire.
14
Așezați somonul deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
15
Așezați sfecla și portocalele de sânge în castron și aruncați ușor cu puțin pansament. Aranjați sfecla și portocalele de sânge în jurul perimetrului platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
16
Stropiți somonul cu pansament suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista