Somon prăjit cu spanac și Shiitake

Somon prăjit cu spanac și Shiitake
Somonul prăjit cu spanac și Shiitake este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,62 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de somon cu piele, sare și piper kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Somon prăjit de 30 de Minute cu ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake, și Somon prăjit cu kangkong (spanac de mlaștină) și ciuperci shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căldură 2 Tbs. ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă smântâna, cimbru, 1 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, până se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați spanacul până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie pentru a se încălzi. Curățați tigaia și readuceți-o în aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Încălziți restul de 1-1 / 2 Tbs. ulei în tigaie la foc mediu. Condimentați fileurile de somon peste tot cu 1 linguriță. sare și1 / 4 lingurițe. pepper. Aranjați somonul în tigaie cu pielea în sus într-un singur strat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 7 până la 9 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați somonul pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Se amestecă sucul de lămâie cu 1 Tbs. apă, adăugați în tigaie și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Stropiți sucurile de tigaie peste somon și serviți cu amestecul cald de shiitake. Sugestii de servire începeți masa cu o primăvară proaspătă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Mazăre, Unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
11
Salată De Salată Și Ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1
Calorii
1
530, grăsime
2
35, Calorii Grase
1
320, Grăsimi Saturate
2
10, proteine
3
41, Grăsimi Mononesaturate
4
16, carbohidrați
5
680, colesterol
6
150, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
13, Grăsimi Polinesaturate
2
7, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista