Friptura de somon cu Couscous de coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 524 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cuscus cu lămâie și coriandru, Linte, Hummus De Coriandru Și Cuscus, și Macrou la grătar cu harissa și couscous de coriandru.
Instrucțiuni
1
Clătiți peștele și uscați-l; tăiați în 4 bucăți egale. Frecați peștele peste tot cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți bucăți, cu pielea în jos și ușor depărtate, într - o tigaie de copt de 10 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 14 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa și ardeiul roșu în restul de 1 lingură de ulei de măsline până când ceapa este moale, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulion, cuscus și semințe de coriandru; aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Într-un castron mare, amestecați sucul de portocale, oțetul și coriandrul măcinat. Amestecați ușor 1/2 cană din amestecul de suc în cuscus fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Cuscus Gătit
Precum Invidia îngerilor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați spanacul în castron și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Cu clești sau o lingură cu fante, ridicați spanacul din castron și împărțiți în mod egal între 4 farfurii. Mound cuscus pe spanac. Glisați o spatulă largă între pește și piele și ridicați bucățile de file de pe piele; setați 1 pe fiecare movilă de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți amestecul de suc rămas în castron peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se servește cu pene portocalii pentru a stoarce peste somon.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.