Somon prăjit și legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul și legumele prăjite. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 355 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, dovlecei, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon cu legume prăjite, Somon Prăjit Și Legume, și Somon Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Așezați fripturile de somon într-o tigaie de 15x10x1 inci. Aranjați pene de cartofi, dovlecei și ardei gras în jurul somonului.
Periați somonul cu suc de lămâie.
Periați somonul și legumele cu unt; se presară sare, tarhon și piper.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când fulgii de somon ușor cu furculița și legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.