Orange-ghimbir somon cu saut verdeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de soia, zahăr brun, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Somon pe verdeață cu pansament de var-ghimbir, Somon portocaliu cu spanac sotat, și Salată de verdeață și ierburi cu vinetă de ghimbir portocaliu.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de soia, ghimbirul, zahărul brun și coaja de portocală într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați peștele și marinați 20 de minute (sau mai mult la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Scoateți peștele; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați peștele și gătiți 3 minute, fără a vă întoarce. Reduceți căldura la mediu, întoarceți peștele și acoperiți. Gatiti 3 minute sau pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Transferați pe o farfurie, acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Puneți tigaia la foc. Pentru a face glazură, turnați marinada în tigaie și aduceți la fierbere. Simmer 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați jumătate de busuioc, sare, piper, usturoi, spanac și 3 linguri de apă. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Transferați într-un castron și repetați cu busuiocul rămas, sarea, piperul, usturoiul, spanacul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Combinați cu alt spanac și aruncați cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
13
Împărțiți verdele în 4 farfurii. Se acoperă cu somonul, se stropește cu glazură și se servește.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.