Somon poșat cu legume de primăvară

Somon poșat cu legume de primăvară
Somonul fiert cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de frunze de dafin, praz tăiat julienne, crenguțe de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Falafels cu sos picant de roșii și caju și legume de primăvară braconate, Pui Braconat cu nucă de cocos cu legume de primăvară și caju, și Mirin-somon Pocat cu salată de primăvară.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, vinul și următoarele 6 ingrediente într-un cuptor olandez mare. Aduceți amestecul la fierbere. Fierbeti, neacoperit, la foc mediu 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Îndepărtați frunza de dafin și pătrunjelul; aruncați. Păstrați amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
3
Coborâți cu grijă peștele în tigaie. Se fierbe la foc mic 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți peștele din lichidul de braconaj și puneți-l în boluri individuale de paste puțin adânci. Se amestecă sarea în lichid de braconaj și se amestecă uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista