Somon la gratar
Somonul la grătar necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 5,42 USD per porție. O porție conține 360 de calorii , 45 g de proteine și 18 g de grăsimi . 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cimbru, ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Funcționează bine ca fel principal scump. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 99% , ceea ce este remarcabil. Încercați Salată de somon la grătar cu vinaigretă de coriandru cu portocale , somon la grătar cu cireșe, ananas, salsa de mango și somon la grătar cu salsa de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, ceapa verde, pătrunjelul, rozmarinul, cimbru, sare, piper negru și pudra de usturoi într-un castron mic. Pune deoparte 1/4 cană de marinată.
Puneți somonul într-un vas puțin adânc și turnați marinata rămasă deasupra. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 30 de minute.
Scoateți somonul și aruncați marinada folosită.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Puneți somonul pe grătarul preîncălzit cu pielea în jos. Gătiți, ungând ocazional cu marinada rezervată, până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, 15 până la 20 de minute.