Somon la grătar cu slănină și gust de porumb

Somon la grătar cu slănină și gust de porumb
Somonul la grătar cu slănină și gust de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 730 calorii, 57G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $6.98 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de fileuri de somon tăiate în centru, piper cayenne, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon La Grătar Cu Gust De Porumb Carbonizat, Somon la grătar cu gust de porumb prăjit, și Somon la grătar cu porumb, roșii și avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber (de preferință cărbune) pentru foc mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați slănina într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc și crocante, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Tăiați sâmburii din urechile de porumb într-un castron mare folosind un cuțit ascuțit ținut la un unghi de 45 de grade. Răsturnați știuleții cu spatele cuțitului în castron pentru a obține sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Se amestecă părțile albe și verde deschis de ceapă verde în slănină și se adaugă ardeiul gras roșu; gătiți și amestecați până când legumele încep să devină fragede, aproximativ 2 minute. Se amestecă porumbul în amestecul de slănină și se lasă porumbul să se încălzească. Condimentează cu sare, piper negru, piper cayenne, câteva blaturi de ceapă verde închis tocate, ulei de măsline și oțet de orez. Opriți căldura sub gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei RoșuArdei Roșu
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Oțet De OrezOțet De Orez
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SavureazăSavurează
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PorumbPorumb
SareSare
5
Întindeți uleiul vegetal pe ambele părți ale fileurilor de somon și condimentați peștele cu sare, piper negru și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
File De SomonFile De Somon
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
SareSare
6
Gatiti pe gratar preincalzit pana cand pestele prezinta semne bune de gratar, carnea se descuama usor, iar pestele este inca usor roz in centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. O fisură care se deschide în carnea de somon în timp ce gătiți vă va permite să vedeți cât de făcut este somonul în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Împărțiți frunzele de spanac pe 2 farfurii și acoperiți fiecare cu un file de somon și jumătate din gustul de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
File De SomonFile De Somon
SavureazăSavurează
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Presărați câteva blaturi de ceapă verde pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Revista