Somon la grătar cu salsa de Mango-nucă de cocos

Somon la grătar cu salsa de Mango-nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați somonul la grătar cu Salsan de Mango-nucă de cocos. Această rețetă face 5 porții cu 334 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ulei de măsline, poblano chile, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi nuca de cocos îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri Sandwich cu unt de arahide și jeleu de nucă de cocos (fără coacere, vegan, fără gluten) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Somon de Lime la grătar cu Avocado-Mango Salsan și orez de nucă de cocos, Somon la grătar cu salsa de Mango, și Somon la grătar cu salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
Așezați poblano chile pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegresc, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Puneți chile înnegrit într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și tăiați chile pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membrana. Se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Combinați chile, ridichi, nucă de cocos, suc de lămâie, ulei de măsline, coriandru proaspăt și cățel de usturoi într-un bol mediu. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute sau peste noapte. Se amestecă mango-ul cubat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Grătați 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se servește cu salsa; garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate97
Revista