Somon la grătar cu Chorizo și puiet

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu Chorizo și puieți. O porție conține 414 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 4.94 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia, cârnați chorizo, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Friptură de flanc la grătar și pui cu Chimichurri, Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii, și Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați 1/4 cană bulion de pui. Acoperiți, reduceți focul și gătiți 3 minute sau până când șalotele sunt fragede. Se amestecă restul de 1 1/4 căni de bulion, cartofi și chorizo; aduceți la foc mic. Se fierbe 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Adăugați spanacul în tigaie; acoperi.
Se ia de pe foc; se amestecă pentru a se combina. Păstrați cald.
Presărați 1/2 linguriță rămasă sare și boia uniform peste fileuri. Acoperiți ușor fileurile cu spray de gătit; aranjați fileurile într-un singur strat, cu pielea în sus, pe grătar. Grătar 2 minute. Rotiți fileurile cu un sfert de viraj pe aceeași parte; grătar 3 minute sau până când este bine marcat. Întoarceți fileurile; grătar 5 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 file în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; oală 3/4 cană amestec de cartofi peste pește.
Stropiți 3/4 linguriță de ulei peste fiecare porție.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.