Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu Chorizo și puieți. O porție conține 414 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 4.94 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia, cârnați chorizo, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Friptură de flanc la grătar și pui cu Chimichurri, Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii, și Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1/4 cană bulion de pui. Acoperiți, reduceți focul și gătiți 3 minute sau până când șalotele sunt fragede. Se amestecă restul de 1 1/4 căni de bulion, cartofi și chorizo; aduceți la foc mic. Se fierbe 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați spanacul în tigaie; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc; se amestecă pentru a se combina. Păstrați cald.
7
Presărați 1/2 linguriță rămasă sare și boia uniform peste fileuri. Acoperiți ușor fileurile cu spray de gătit; aranjați fileurile într-un singur strat, cu pielea în sus, pe grătar. Grătar 2 minute. Rotiți fileurile cu un sfert de viraj pe aceeași parte; grătar 3 minute sau până când este bine marcat. Întoarceți fileurile; grătar 5 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați 1 file în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; oală 3/4 cană amestec de cartofi peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
9
Stropiți 3/4 linguriță de ulei peste fiecare porție.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.