Somonul la cuptor umplut cu spanac Mascarpone ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 637 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pesmet din pâine, brânză mascarpone, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la cuptor umplut cu spanac Mascarpone, Somon La Cuptor Cu Spanac Mascarpone, și Piersici coapte umplute cu alune cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.