Somon Incrustat Cu Susan Cu Reducere Pinot Noir

Somon Incrustat Cu Susan Cu Reducere Pinot Noir
Somonul încrustat cu susan cu reducere Pinot Noir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 8.04 pe portie. O porție conține 760 calorii, 47G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână filet de somon - 1 Diametru-2 inci, sare de condimente, pinot noir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Rață Arsă Cu Reducere Pinot Noir / Rodii, Sos de reducere a ciupercilor Pinot Noir cu friptură T-Bone la grătar # SundaySupper, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure.

Instrucțiuni

1
Ștergeți somonul cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Praf carne expusă cu o doză liberală de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Acoperiți complet carnea expusă cu semințe de susan, suficient pentru a forma un strat frumos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
4
Stropiți generos cu 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei de măsline (doar suficient pentru a acoperi abia fundul tigaiinu vrei să înoate, doar suficient pentru a preveni lipirea). Când tigaia și uleiul sunt fierbinți, răsturnați și strecurați somonul ușor, cu pielea în sus, astfel încât semințele de susan să nu zboare. Se fierbe aproximativ 5 până la 7 minute până se rumenesc. Nu dați tentației de a arunca sau de a muta fileul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lasă-l să stea acolo, astfel încât semințele de susan să fie arse în carne de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Presărați mai multă sare și piper proaspăt măcinat peste pielea expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
9
Când se rumenesc,răsturnați fileul și gătiți încă două minute.
10
Se toarnă 3/4 cană de vin roșu peste somon, se reduce focul la mediu sau chiar deasupra și se lasă să gătească încă cinci minute. Sosul ar trebui să fiarbă destul de energic, dar nu doriți să ardă sau să fumeze, așa că reglați temperatura după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Când este gătit, dar încă ușor roz în centru, scoateți-l pe platoul de servire și așezați-l cu carnea în sus.
12
Păstrați sosul la fierbere la foc mediu și adăugați 3/4 cană de vin roșu suplimentar. Reduceți focul la mediu-mic și lăsați să se reducă încă aproximativ cinci minute, amestecând ocazional pentru a elibera și slăbi toate acele bucăți grozave gătite și aroma din tigaie. Gatiti inca cinci minute sau pana cand sosul se reduce la jumatate. Reglați pentru sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă sosul peste file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Se ornează cu pătrunjel și se servește. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Revista