Somon Glazurat Miso
Somonul glazurat Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 5.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 438 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pastă miso, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon Glazurat Miso, Somon Glazurat Miso, și Somon Glazurat Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face glazura: într-un castron mare combinați pasta miso, sosul de soia, zahărul, uleiul de susan și usturoiul.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Ungeți fileurile de somon cu glazura. Grătați la foc mediu direct și continuați să periați cu glazură pe tot parcursul procesului de gătit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.