Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini

Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini
Somonul glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 555 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, broccolini, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini, Cina in seara asta: somon glazurat cu var si miere cu orez si Broccolini, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți sucul de lămâie, coaja de tei, mierea, 2 linguri de coriandru și sosul de soia într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul în tigaie sau caserolă mare, rezistentă la cuptor (cu capac) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați șalotă și saut până când începe să se înmoaie și să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul, apoi 3 1/4 cani bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți tigaia bine cu capac; se introduce în cuptor și se coace 10 minute (orezul va fi aproape gătit și cea mai mare parte a bulionului va fi absorbită; se amestecă mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Presărați ușor orezul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Presărați somonul cu sare și piper și aranjați orezul, apăsând ușor. Puneți broccolini în jurul peștilor, cu tulpini ancorate în orez. Lingură 1 lingură amestec de var peste fiecare file de somon. Acoperiți bine tigaia și reveniți la cuptor; coaceți până când somonul este doar opac în centru și broccolini este crocant-fraged, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
BroccoliniBroccolini
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Stropiți amestecul de var rămas peste pește și orez; se presară cu coriandru tocat suplimentar și se servește din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista