Somon Glazurat Cu Muștar De Miere

Somonul glazurat cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 272 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, muștar dijon, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Somon Glazurat Cu Muștar De Miere, Fileuri De Somon Glazurate Cu Muștar De Miere, și Somon Glazurat Ușor Balsamic-Miere-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile, cu pielea în jos, pe o foaie de copt unsă. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, muștarul, mierea și sarea; lingura peste somon.
Se fierbe 3-4 in. de la foc timp de 8-12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.