Somon fript topit în gură
Somonul fript topit în gură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 532 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat, ierburi fine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de oală topită în gură, Topiți-Vă În Gură Vafe, și Se topește în gură pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray antiaderent.
Puneți usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic pentru microunde și gătiți la foc mare timp de 1 1/2 minute. Topiți untul într-o cratiță la foc mic și amestecați amestecul de usturoi.
Se ia de pe foc; se amestecă sosul Worcestershire, sucul de lămâie, vinul alb, piperul negru, sarea de usturoi și ierburile fine.
Așezați fileurile de somon cu pielea în jos pe tigaia pregătită. Puneți aproximativ 1/3 din sosul de unt peste fileuri și presărați uniform cu mărarul proaspăt.
Se fierbe la cuptorul preîncălzit timp de 3 minute. Întoarceți fileurile de somon astfel încât partea fileului să fie orientată în sus și ungeți fileurile cu aproximativ 1/3 din sosul de unt; se fierbe timp de 3 minute. Întoarceți fileurile pentru a așeza partea opusă orientată în sus; lingura pe sosul de unt rămas; se fierbe până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 3 minute suplimentare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.