Somon de piele crocant cu verdeață Gingery
Somonul de piele crocant cu verdeață Gingery este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 522 calorii, 37g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână somon, sos de soia, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Cu Piele Crocantă, Somon Cu Piele Crocantă, și Somon Crocant Cu Piele Cu Sare De Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 clătiți bine peștele și lăsați-l să se odihnească între prosoape de hârtie, refrigerate, în timp ce pregătiți verdeața.
2 Spălați verdele în mai multe schimbări de apă și îndepărtați orice bucăți de tulpină mai groase de centimetru în diametru. Aburiti-le sau fierbeti-le intr-o cratita medie acoperita peste 1 inch de apa pana cand sunt bune si moi, 10 minute sau mai mult, in functie de verde (gulerele mai vechi vor necesita 30 de minute).
Scurgeți-le, clătiți-le în apă rece, stoarceți-le uscate și tocați-le.
3 Preîncălziți un grătar cu gaz acoperit sau porniți un foc de cărbune într-un grătar care poate fi acoperit.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut; nu se rumenesc.
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 3 minute; adăugați ghimbirul și gătiți încă un minut, apoi adăugați sosul de soia și uleiul de susan și opriți focul.
Scoateți-l pe un platou și păstrați-l la cald.
4 cu un cuțit ascuțit, marcați pielea somonului într-un model de trapă încrucișată. Ungeți bine peștele cu uleiul de măsline rămas.
Puneți fileul pe grătarul preîncălzit, cu pielea în jos și acoperiți; alternativ, fierbeți somonul la 4 inci de sursa de căldură, cu pielea în sus. În ambele cazuri, gătiți netulburat timp de 5 până la 10 minute sau până când ați terminat.
Scoateți peștele cu grijă cu o spatulă mare și așezați-l deasupra verdețurilor.
Serviți imediat, asigurându-vă că toată lumea primește: o bucată de piele.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau