Somon De Ceapă De Primăvară În Pungi De Pergament

Somon De Ceapă De Primăvară În Pungi De Pergament
Somonul de ceapă de primăvară în pungi de pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $10.85 pe portie. O porție conține 839 calorii, 92g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați o bucată de ghimbir, file de somon, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Pește De Primăvară În Pergament, Legume de primăvară și cartofi coapte în pergament, și pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ia cuptorul la 177°.rupe 4 coli de hârtie pergament, asigurându-vă că acestea sunt toate dreptunghiulare în dimensiune.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați un filet de somon pe fiecare bucată de pergament, poziționându-l ca imaginea/ilustrația din stânga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3
Tăiați tulpina verde a prazului, împreună cu vârful rădăcinii. Feliați prazul pe lungime și continuați să faceți acest lucru până când prazul a fost tăiat în panglici subțiri (cum ar fi imaginea). Faceți același lucru cu ceapa verde. Aruncați panglicile de praz și ceapă verde într-un castron împreună cu ghimbirul, uleiul de măsline și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă cu mâinile pentru a combina.
1
Referindu-ne la ilustrația de mai sus, la liniile punctate mai mari, orizontale, uniți capetele hârtiei pergament în jurul filetelor de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Acum, pliați marginile, fie sertizându-le (mod leneș), fie împăturindu-le una peste alta, ca și cum ați închide o pungă de cafea (mod pantaloni fancy), până când ați ajuns în vârful somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Consultați înapoi la ilustrația de mai sus, liniile punctate verticale și subțiri sunt locul în care veți plia și băga părțile laterale ale hârtiei pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Așezați toate pungile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți aproximativ 15 minute. Filetele mele erau destul de subțiri, după cum puteți vedea din imagine. Am făcut-o pe a mea la 17 minute și au fost puțin exagerate. Aveți grijă când deschideți pungile, deoarece vor avea un pic de abur în ele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista