Somon De Ceapă De Primăvară În Pungi De Pergament

Somonul de ceapă de primăvară în pungi de pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $10.85 pe portie. O porție conține 839 calorii, 92g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați o bucată de ghimbir, file de somon, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Pește De Primăvară În Pergament, Legume de primăvară și cartofi coapte în pergament, și pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ia cuptorul la 177°.rupe 4 coli de hârtie pergament, asigurându-vă că acestea sunt toate dreptunghiulare în dimensiune.
Așezați un filet de somon pe fiecare bucată de pergament, poziționându-l ca imaginea/ilustrația din stânga.
Tăiați tulpina verde a prazului, împreună cu vârful rădăcinii. Feliați prazul pe lungime și continuați să faceți acest lucru până când prazul a fost tăiat în panglici subțiri (cum ar fi imaginea). Faceți același lucru cu ceapa verde. Aruncați panglicile de praz și ceapă verde într-un castron împreună cu ghimbirul, uleiul de măsline și sarea.
Se amestecă cu mâinile pentru a combina.
Referindu-ne la ilustrația de mai sus, la liniile punctate mai mari, orizontale, uniți capetele hârtiei pergament în jurul filetelor de somon.
Acum, pliați marginile, fie sertizându-le (mod leneș), fie împăturindu-le una peste alta, ca și cum ați închide o pungă de cafea (mod pantaloni fancy), până când ați ajuns în vârful somonului.
Consultați înapoi la ilustrația de mai sus, liniile punctate verticale și subțiri sunt locul în care veți plia și băga părțile laterale ale hârtiei pergament.
Așezați toate pungile pe o foaie de copt.
Coaceți aproximativ 15 minute. Filetele mele erau destul de subțiri, după cum puteți vedea din imagine. Am făcut-o pe a mea la 17 minute și au fost puțin exagerate. Aveți grijă când deschideți pungile, deoarece vor avea un pic de abur în ele.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.