Somon cu sos de rosii-marar
Somon cu sos de roșii și mărar durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Pentru 4,1 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 504 calorii , 35 g de proteine și 39 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, condimente lămâie-piper, maioneză și alte câteva ingrediente, le puteți face. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, pescatariană și ketogenă . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74% , care este solid. Rețete asemănătoare sunt somon cu burdufuri de cedru cu sos de mărar și muștar , roști cu somon afumat și cremă de mărar și somon prăjit cu smântână de mărar usturoi .
Instrucțiuni
Puneți somonul într-o tavă mică unsă cu unt.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Într-un castron mic, combinați maioneza, laptele, lămâie-piper și mărar; se amestecă roșia. Se pune peste somon.
Coaceți încă 5 minute sau până se încălzește.