Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu orez-Florentin. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 344 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de somon, orez cu bob scurt, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somon Florentin, Curățați Foaia De Mâncare Tigaie Somon Florentin, și Orez Florentin.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.