Somon cu fenicul copt în pergament

Somon cu fenicul copt în pergament
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și pescatarian rețete în cutia de rețete, somonul cu fenicul copt în pergament ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $ 4.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 318 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de, mai multe crengute de frunze de fenicul, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1046 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon Copt Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon Și Dovlecei Coapte În Pergament.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Așezați un pătrat de hârtie pergament pe o suprafață plană. Îndoiți pergamentul în jumătate pentru a crea o cută, apoi deschideți-l din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Așezați mai multe felii de bulb de fenicul sub pliul hârtiei pergament într-o movilă și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Așezați un file de somon deasupra feliilor de bulb de fenicul. Strângeți suc proaspăt de lămâie peste somon (oriunde de la o linguriță la o lingură sau după gust). 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Presărați somonul generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Așezați crenguțe de frunze de fenicul peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Așezați 3 felii subțiri de lămâie peste frunzele de fenicul și somon (mai multe dacă doriți). Sau ai putea pune lămâia feliată mai întâi și deasupra cu frunzele, la alegere. Cred că feliile de deasupra arată mai bine. Punctează blatul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
pergamentul peste somon și fixați aproape. Există mai multe moduri în care puteți realiza acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
O modalitate ușoară și deosebit de atractivă este de a plia un colț lângă marginea pliată a hârtiei pergament într-un triunghi. Apoi, cam la jumătatea acelui triunghi, pliați un alt triunghi peste triunghiul anterior.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Lucrând în jos și în jurul marginilor pergamentului, puteți crea pliuri în jurul marginilor. Când ajungeți la ultima margine pliată, puneți colțul sub pergament.
9
Există un videoclip excelent disponibil care arată această tehnică aici: cum să înfășurați peștele în pergament. Această tehnică funcționează bine cu porțiuni individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10
S-ar putea să vă fie mai ușor să înfășurați un file mare (cu mai multe porții) în felul următor. Aranjați fileul astfel încât partea sa lungă să fie orientată spre dvs., iar cele două capete mai scurte să fie la stânga și la dreapta. Apoi ridicați marginile pergamentului cel mai apropiat de dvs. și, cel mai îndepărtat de dvs., aduceți-le împreună și pliați-le de câteva ori.  Apoi puneți marginile din stânga și din dreapta sub file.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
11
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Așezați pe o tigaie sau o foaie de copt. 
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Se coace la 350 de grade F timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Serviți imediat. Pentru a servi, puteți transfera cu atenție fiecare file de somon și movilă de felii de fenicul pe farfurii individuale, sau puteți servi somonul în pungă, pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
15
Pentru a mânca, puteți fie să desfaceți punga, fie să tăiați partea superioară cu un cuțit ascuțit pentru a expune somonul în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista