Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de susan. Această rețetă face 4 porții cu 429 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți somon, morcovi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon Sălbatic Cu Crustă De Susan, Somon cu crustă de susan cu vinetă de ghimbir, și Ardei, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați semințele de susan și fulgii de ardei roșu pe o farfurie, apoi apăsați fileurile de somon în amestec pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
File De Somon
Semințe De Susan
2
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, adăugați somonul și gătiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mare, adăugați legumele și amestecați timp de 3-4 minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Stropiți sosul de soia peste legume și serviți cu somonul și orezul basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
Legume
Sos De Soia
Somon
6
Mănâncă-te fericit de Gill Paul, Hamlyn 2013, Photo Will Heap.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.