Somon Cu Crustă De Susan

Somon Cu Crustă De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de susan. Această rețetă face 4 porții cu 429 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți somon, morcovi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon Sălbatic Cu Crustă De Susan, Somon cu crustă de susan cu vinetă de ghimbir, și Ardei, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați semințele de susan și fulgii de ardei roșu pe o farfurie, apoi apăsați fileurile de somon în amestec pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
File De SomonFile De Somon
Semințe De SusanSemințe De Susan
2
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, adăugați somonul și gătiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mare, adăugați legumele și amestecați timp de 3-4 minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Stropiți sosul de soia peste legume și serviți cu somonul și orezul basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
SomonSomon
6
Mănâncă-te fericit de Gill Paul, Hamlyn 2013, Photo Will Heap.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista