Somon cu crustă de ghimbir cu Salsa de pepene galben
Rețeta somon cu crustă de ghimbir cu Salsa de pepene galben ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 35. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 36 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pepene galben, pudră de curry, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben-castravete, Somon Cu Crustă De Ghimbir-Scallion, și Somon cu crustă de susan cu vinetă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați pepene galben, miere, coriandru, mentă, jalapeo, suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare, amestecând până se amestecă bine; setat aside.In castron mic, amestecați ghimbirul, pudra de curry, 1/8 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pepene Galben
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
Pepene Galben
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți amestecul uniform pe toată partea non-piele a fiecăruia fillet.In tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul pe mediu de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați somon, ghimbir în jos și gătiți 10 minute sau până când somonul devine opac în centru, întorcându-se o dată.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.